Gamen op een volledig scherm? Koop een iPhone.

Ben jij een gamer? Game je het liefst 24/7 of eerder op zon- en feestdagen? Alle typen gamers hebben in ieder geval één ding gemeen: ze willen een optimale game-ervaring hebben. En dat kan ook met je smartphone, of beter gezegd: met een iPhone. Voornamelijk de iPhones, aangezien hun processors ijzersterk zijn. In dit blog duik ik met jou de diepte in welk toestellen echte game-machines zijn.

Gamen op een refurbished iPhone

iPhones staan al voor een langere tijd bekend als ware gamemachines. Een refurbished iPhone is daarentegen een nog voordeligere optie. Een refurbished iPhone is een voordelige keuze, omdat deze typen iPhones al een eerder leven hebben gehad. Desondanks worden de toestellen grondig gecontroleerd en gereinigd door ervaren technici en professionele software. Daarnaast ben je met een refurbished iPhone ook nog eens super milieubewust bezig, omdat je met een refurbished aankoop bijdraagt een lagere CO2-uitstoot. Dit komt omdat er niet gegraven hoeft te worden naar schaarse delfstoffen. Ook worden er nog eens liters water bespaard.

De kleurrijke iPhone

De eerste iPhone is gelijk een kleurrijke iPhone. Tenminste, deze is in maar liefst 6 verschillende kleuren te verkrijgen. De iPhone XR refurbished is door Apple in het najaar van 2018 gelanceerd en is een zeer krachtige en ietwat grotere iPhone. Voor de gameliefhebbers van grotere schermen en kleur is deze iPhone ideaal. Het heeft een 6,1 inch LCD-scherm, dat prima volstaat voor games. Daarnaast schuilt er een A12 chip onder de motorkop, waardoor grafische zwaardere games razendsnel reageren.

De premium iPhone

De iPhone XS refurbished is een wat meer premium iPhone voor gamers. Dit toestel is, net als de iPhone XR refurbished, gelanceerd in het najaar van 2018. In tegenstelling tot de iPhone XR, heeft de iPhone XS een roestvrijstalen rand met een prachtig OLED-scherm. Dankzij die kleurrijke, gedetailleerde scherm spatten de grafische prestaties van de iPhone XS van het scherm af. Het toestel is met zijn 5,8 inch wél iets kleiner en compacter dan de iPhone XR. De iPhone XS heeft daarentegen wel twee cameralenzen, waardoor virtual reality een stuk beter werkt en je hiermee heerlijk uit de voeten kan.

Let op het keurmerk

Ben je overtuigd van de voordelen van refurbished? Let er dan bij de aanschaf wel op dat de partij over een keurmerk Refurbished beschikt. Deze herken je aan het logo op de website van de retailer. Wanneer je een refurbished iPhone koopt bij een partij die over een degelijk keurmerk beschikt, weet je zeker dat je goede service kan verwachten. Daarnaast leveren partijen met een dergelijk keurmerk minimaal twee jaar garantie op je aangekochte toestel. Door te kopen bij een partij met een keurmerk Refurbished, zet je alle cowboys binnen deze markt buiten spel.