Dit is hoe Watch Dogs: Legion omgaat met microtransacties

Net als de overgrote meerderheid van Ubisoft-games, zal Watch Dogs: Legion een premium in-game store hebben waar je echt geld kunt inwisselen voor extra content. Schrijvend op de officiële website van het spel, heeft de Franse uitgever uiteengezet hoe dit allemaal zal werken, door een valuta genaamd WD Credit te introduceren, die kan worden gebruikt om een ​​kaart met verzamelobjecten, agenten en meer te kopen.

Cosmetische aankopen

“Cosmetische en operatieve aankopen in de premiumwinkel worden betaald met WD Credits, die met echt geld kunnen worden gekocht tegen een wisselkoers van ongeveer 100 WD Credits voor $1 US dollar, of uw regionale equivalent”, legt de organisatie uit. “Beschikbare WD Credits-bundels bieden kortingen en verlagen de prijs per krediet.”

Het voegde eraan toe: “Gekochte agenten hebben unieke persoonlijkheden, outfits, maskers en cosmetica om je flair te versterken. Hun gameplay-vaardigheden, eigenschappen en wapens zijn te vinden op andere Londenaren in de stad, en ze bieden geen gameplay-voordelen in vergelijking met agenten die in het spel worden gerekruteerd.” Heel duidelijk daar.

Meerdere opties

Je kunt ook stipendia kopen van de in-game valuta van de titel, bekend als ETO, die kunnen worden gebruikt om nieuwe kleding en andere items voor je cast van personages te kopen. Gelukkig kan dit tijdens het spelen worden verdiend. “Je kunt ETO verdienen door zijmissies te voltooien, door herhaalbare activiteiten zoals Bare Knuckle Fights of Kick-Up, en door ETO-skimmers of kluizen te vinden.”

Dus het klinkt allemaal vrij optioneel en onopvallend; we waarderen ook dat Ubisoft hierover openhartig is. Onthoud dat het een behoorlijk omvangrijk plan heeft na de release dat aan deze titel is gekoppeld, inclusief een gigantische online update begin december . En dan is er een Season Pass waarmee de fictie van de serie in botsing komt met Assassin’s Creed , dus veel om naar uit te kijken.