Black Ops 4 Battle Royale Blackout-map onthuld

Call of Duty heeft een foto laten zien van hoe de Blackout-kaart eruit komt te zien. Blackout is de nieuwe Battle Royale-modus in Call of Duty: Black Ops 4.

Blackout is het grootste slagveld in Call of Duty-geschiedenis. Het is gestructureerd als een combinatie van PlayerUnknown’s Battlegrounds’ Erangel en Miramar-kaarten. De noordelijke en westelijke regio’s zijn bedekt met bossen, heuvels, bruggen en verharde wegen, terwijl het oosten en zuiden ruige woestijn zijn. Een kronkelende rivier verdeelt de twee regio’s, met aan de ene kant een groot meer en aan de andere een oceaan. Nuketown Island is de enige landmassa in de oceaan, verbonden met het vasteland via twee bruggen.

Net als PUBG worden belangrijke oriëntatiepunten en steden prominent op de kaart vermeld. Op deze locaties vind je waarschijnlijk de beste buit en andere spelers. Collecties van huizen en kleine steden verpulveren het landschap tussen de belangrijkste punten. Een grote meerderheid van de grotere oriëntatiepunten verschijnt op de boshelft van de kaart, terwijl het grootste deel van de woestijn bezaaid is met bijzondere gebouwen. Je zult waarschijnlijk betere uitrusting vinden en meer vuurgevechten in het noorden en westen, terwijl het oosten en zuiden goede plaatsen bieden om uit te houden als andere spelers elkaar doden.

De Blackout beta wordt gelanceerd op PS4 op 10 september voordat hij ook op Xbox One en pc verschijnt op 14 september. Tijdens de beta zullen Blackout-wedstrijden 80 spelers ondersteunen, maar dat is niet bevestigd als het aantal dat in het volledige spel verschijnt.

Call of Duty: Black Ops 4 wordt op 12 oktober geïntroduceerd voor Xbox One, PS4 en pc.

Total
1
Shares