Deze nieuwe Micro ATX-behuizing is perfect voor je Cyberpunk 2077 pc-build

Thermaltake heeft zojuist de nieuwe AH T200 Micro ATX-behuizing aangekondigd en het ziet eruit als een Cyberpunk 2077 modding- droom. Als je op zoek bent naar een kleine behuizing om een ​​gaming-pc voor Cyberpunk 2077 te bouwen, dan is dit zeker het bekijken waard.

Heet van de Thermatake sizzle reel, lijkt het erop dat de AH T200 in wezen een kleinere versie is van de Thermaltake AH T600 full tower, dus hij heeft veel van dezelfde kenmerken. Het is een chassisontwerp met een open frame, dat zorgt voor geweldige ventilatie, en aan weerszijden prachtige, scharnierende panelen van gehard glas bevat, evenals een cockpitachtige frontplaat die zich goed leent voor de helikopterstijl. Ja, helikopter, niet geïnspireerd door Gundam .

Dat betekent dat u uw componenten kunt laten zien en uw RGB’s vanuit verschillende hoeken kunt waarderen, maar u moet wel zorgen dat uw kabelbeheer goed is. Hoewel er een goede kabelgeleiding langs de achterkant van de MOBO is, zal het moeilijk zijn om het te verbergen als je het verprutst.