Scum verkoopt 700.000 exemplaren in een week (en verwijderde álle spelers)

Survivalgame Scum heeft een veelbewogen eerste week gehad in Early Access: in de top tien games springen door playercount op Steam, inclusief een aantal nazi-tatoeages (die ook snel weer werden verwijderd). Nu hebben ze iedereens online personages in de nieuwste patch ook nog eens vernietigd. 700.000 exemplaren zijn er in de eerste week verkocht. Dat is … best een week.

“Om opslag voor één speler mogelijk te maken, moesten we de indeling van de opslagbestanden wijzigen”, lezen de patch-notes . “Dit betekent dat alle personages op alle servers zijn gewist. Sorry voor het ongemak, we zullen proberen om wipes zo minimaal te houden. Vergeet niet dat de game nog steeds onder zware ontwikkeling is, dus dit soort dingen kunnen gebeuren. ”

Het kan frustrerend zijn om in te loggen en al je spullen weg te vinden, vooral omdat je in Scum niet alleen spullen verzamelt, maar ook vaardigheden bouwt en verbetert terwijl je speelt. Maar goed, ook dat is Early Access.

Aan de positieve kant bevatten de patch-notes ook de “eerste golf van serveroptimalisatie die vertraging zou moeten verminderen”, voegt admin-commando’s toe voor spellen voor één speler en lost het een aantal fouten op.

Total
1
Shares