Hitman HD Enhanced Collection nu verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben afgelopen week de Hitman™ HD Enhanced Collection, met Hitman™: Blood Money en Hitman™: Absolution in 4K-resolutie met 60 frames per seconde (fps) gelanceerd. De twee geremasterde klassiekers zijn nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro en de Xbox One-consoles, waaronder de Xbox One X.

Hitman HD Enhanced Collection bevat 4K visuals met 60 frames per seconde (fps), samen met een verbeterde textuurresolutie, verbeterde textuurindelingen, supersampling, upscale support, verhoogde shadowmap en spiegelresoluties, verbeterde verlichting en bijgewerkte besturingselementen voor een meer vloeiende ervaring.

Beleef een aantal van Agent 47’s meest iconische hits in Hitman: Blood Money opnieuw en ervaar een wereldwijd avontuur, van de wijngaarden van Chili, naar het Parijse operagebouw en zelfs het Witte Huis in een gevecht tegen een groep huurmoordenaars die bekend staan als “The Franchise.”

Ontdek daarnaast het filmische verhaal van Hitman: Absolution en ervaar het diepe en persoonlijke verhaal van Agent 47 terwijl hij verlossing nastreeft in 20 intense missies. Geniet van een kenmerkende kunststijl die gecombineerd wordt met een rijke dialoog en uitvoeringen door een indrukwekkende Hollywood-cast om een unieke gameplay-ervaring te creëren.

Total
1
Shares