Een Xbox Gift Card bestel je online

Het is ongelooflijk om te zien en te horen hoeveel mensen het gamen hebben ontdekt of hebben herontdekt. Maar al deze mensen willen steeds meer. Ze willen uitbreidingen op games en in-game aankopen doen. Dat lijkt nogal moeilijk, maar dat valt reuze mee. Je kunt een Xbox Gift Card kopen en zo alle aankopen betalen. Of het nu gaat om nieuwe skins, nieuwe avatars of compleet nieuwe games, met Xbox Gift Cards kun je alle kanten op.

Hoe werkt zo’n Xbox Gift Card?

Je bestelt zo’n Gift Card heel gemakkelijk online. Je kunt een Xbox Gift card gewoon betalen met iDeal. Het is dus niet nodig om je bankgegevens door te geven. Ook heb je geen creditcard nodig om een Xbox Gift card aan te kunnen schaffen. Je kunt dus online zo’n kaart aanschaffen. Via de mail ontvang je dan een code waarmee je je eWallet kunt vullen. Staat het tegoed eenmaal in je eWallet? Dan kun je ermee doen wat je wilt.

Het is ook hét perfecte cadeau

Je kunt jezelf natuurlijk zo’n card cadeau doen, maar je kunt er ook voor kiezen om Xbox Gift Cards te vragen voor je verjaardag. Ze zijn in veel verschillende bedragen verkrijgbaar, je jaagt dus niet automatisch iemand op hoge kosten. Al vanaf € 5,00 is er een card beschikbaar. Heb je meerdere cards gekregen, dan kun je wellicht een compleet nieuw spel aanschaffen of grote aanvullingen op je huidige games.

Ook is het altijd weer leuk om een Xbox Gift Card cadeau te doen. Speel je samen met iemand of weet je dat iemand graag speelt? Dan is zo’n card het perfecte cadeau. Je geeft iemand de mogelijkheid om in-game aankopen te doen waar hij of zij nog niet van had durven dromen.

Weet je nog niet wat je wilt kopen?

Je kunt een Xbox tegoed maar één keer uitgeven. En dus is het wel belangrijk dat je de goede keuzes maakt. Waar gaat jouw tegoed naartoe? Naar in-game aankopen, uitbreidingen, een nieuwe game? Zo lang je dat nog niet helemaal helder hebt, kun je je Xbox tegoed gewoon in je eWallet laten staan. Het zal niet verlopen en altijd geldig blijven. Net als gewoon geld.