Batman: Arkham-ontwikkelaar Rocksteady zoekt mensen voor ‘langverwachte AAA-game’

Rocksteady Studios, ontwikkelaar van drie Batman: Arkham-games (Asylum, City en Knight) heeft zich stil gehouden over waar het aan werkt – maar nieuwe vacatures suggereren dat het binnenkort zijn nieuwe game zou kunnen aankondigen.

Het bedrijf plaatste deze week meerdere nieuwe vacatures op zijn website, allemaal wijzend op een nieuwe AAA-titel. Het meest veelzeggend is de vermelding voor een communitymanager , een tijdelijke rol die een ‘langverwachte opkomende AAA-titel’ zal promoten. Van de succesvolle aanvrager wordt ook verwacht dat hij “live demonstraties van gameplay presenteert”.

De vacatures zeggen niet hoe lang de rol zal duren, maar het suggereert dat Rocksteady zich in ieder geval voorbereidt om aan te kondigen waaraan het heeft gewerkt. Sommige van de banen, waaronder in de kunst-, animatie-, dialoog- en gamedesignafdelingen, zijn vaste rollen, terwijl andere worden aangeboden op “2+ jaarcontracten”.

Eén, voor een QA-tester, is voor een contract van twee jaar waarbij het gaat om “het testen van alle aspecten van het ‘AAA’-spel van onze studio’. Dit alles te combineren, lijkt het niet onredelijk om te raden dat we binnenkort over de volgende game van Rocksteady zullen horen en dat deze in ieder geval de komende twee jaar in ontwikkeling zal zijn.

We zijn benieuwd!

Total
1
Shares