Anna en Lei verkrijgbaar in Season Pass 2 van Tekken 7

Bandai Namco Entertainment Europe is bevestigt dat het eerste deel van de Season Pass 2 nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en PC via STEAM en andere distributeurs, met Lei en Anna als speelbare personages inclusief nieuwe outfits, haarstijlen en accessoires.

De terneergeslagen Lei Wulong nam een pauze van het politiewerk na de mislukte arrestatie van Jin Kazama. Tijdens deze onderbreking werd hij fan van de tv-ster Lucky Chloe (een medewerker van de G Corporation). De hoop om ooit eens zijn idool te ontmoeten en meer te weten te komen over de duistere G Corporation, stimuleren hem om de G Corporation leider Kazuya Mishima te vinden.

G Corporation

Na de gebeurtenissen van het King of Iron Fist Tournament werd Anna moe van al het eindeloze vechten. Tijdens haar pensioen werd zij verliefd op een elite soldaat van de G Corporation. Op de dag van het huwelijk vond er echter een tragedie plaats. Terwijl zij zich klaar maakte voor de grote dag, klonken er schoten in de grote hal. Anna haastte zich naar de plaats des onheils, waar zij bij aankomst haar verloofde dood aantrof en haar zus de plek van het misdrijf ontvluchtte. Anna, gevoed door woede, besluit nog een keer terug te keren naar het toernooi.

Anna en Lei zijn onderdeel van de Season Pass 2 of los verkrijgbaar in DLC4 en DLC5. Aankomende nieuwe content bevat vier nieuwe speelbare personages, waaronder Negan, de wrede schurk van The Walking Dead.

Sinds 4 september kunnen spelers Version 2.0 van de game downloaden. Deze update verbetert de vechtervaring in het algemeen en de bewegingen van alle personages.