Hint deze ontwikkelaar op een vervolg van Horizon: Zero Dawn voor de PS5?!

Guerrilla Games heeft naar buiten gebracht dat het een game voor de Playstation 5 aan het ontwikkelen is. De kans lijkt groot dat het gaat om een vervolg op Horizon: Zero Dawn.

Programmeur gezocht

Naast een senior game-schrijver is de Amsterdamse studio op zoek naar een senior AI-programmeur die “een verschil zou maken in het ontwerp en de implementatie van de systemen waardoor onze NPC’s tot leven komen.” Guerrilla Games heeft deze mogelijkheid via Twitter geadverteerd en een hashtag “#PS5” aan de link toegevoegd. Vervolgens verwijderde het de tweet en verving het door een tweet die de PlayStation 5 niet noemde.

Het is geen geheim dat Horizon: Zero Dawn een groot succes was voor de voormalige Killzone-ontwikkelaar. De game heeft meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht, waardoor het een van de best verkochte PlayStation 4-games is, en ontving talloze prijzen en onderscheidingen. Desondanks is Guerrilla Games op de proef gesteld over de mogelijkheid van een ander avontuur voor Aloy.

We weten niet zeker of de nieuwe game die in de tweet werd gesuggereerd, een vervolg is op Horizon: Zero Dawn, maar we hopen het natuurlijk wel. We houden je op de hoogte zodra we meer weten.